Gastenboek

Sinterklaas zou het erg leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat.

Eventuele foto’s kunnen gemaild worden naar: regelpiet@sintintgooi.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Gilian Cage Gilian Cage uit Amersfoort schreef op 9 januari 2024 om 18:43
Ola, Ik heb onze lieve kerstheer gevraagd om aanwezig te zijn bij Hondsdol op 15 december 2023. Een soort muziekavond met allemaal ruige bands, maar dan kersteditie. Hij kwam, en nam zelfs zijn kerstvrouw mee. Super gezellig, super service, heel erg tevreden. Wil je boeken? Ik zeg doen.
Muziekids Almere DeKinderkliniek Muziekids Almere DeKinderkliniek uit Almere schreef op 30 november 2023 om 10:02
29 November 2023. Almere. Muziekids Studio. DeKinderkliniek Sinterklaas kwam ook even langs bij de Muziekids Studio, en had een fraaie verrassing in petto! Want; helemaal vanuit het verre Madrid gekomen, had hij een prachtige cheque meegenomen… Speciaal als extra ondersteuning voor ons bijzondere muzikale jeugd initiatief, ja zo enorm lief. Want samen én met elkaar; maken wij die droom van vijf studiodagen muziek beleven, ook waar. Daarmee kunnen we nog meer kinderen blij maken. DOE MEE! roepen zijn Pieten van de daken… En reikt de Sint Muziekids ‘n helpende hand voor het leukste muzikale goede doel van Nederland! DANK U WEL SINTERKLAAS De goedheiligman voelde zich meteen thuis in de studio en stal de show met ‘n daverende drumsolo. En zijn kleine lieve Piet toonde hele grote moed, met het fantastisch scratchen op de “deejay” booth. Zo werd het met de enthousiaste kinderen een leuk & mooi feest, waar wij gelukkig bij zijn geweest! Tot volgend jaar beste Sint. We zijn enorm trots op U als een echte lieve grote Muziekids Vrind! Het Studioteam Almere
Joël Joël uit Huizen schreef op 11 december 2022 om 17:39
Het was een super leuk en gezellig bezoek! Sinterklaas en zijn pieten hebben bijgedragen aan een gezellige avond. De familie was onder de indruk van het verrassingsbezoek en wie weet tot de volgende keer!
Simone Simone uit Bussum schreef op 11 december 2022 om 12:50
Wat een fantastisch bezoek kregen wij van Sinterklaas en zijn pieten. Ondanks zijn drukke agenda waren ze stipt op tijd, en wat deden jullie het leuk! De kids waren heel blij verrast dat jullie daadwerkelijk langs kwamen. Super gedaan en nogmaals dank!
Phyllis Ruisendaal Phyllis Ruisendaal uit Bussum schreef op 9 december 2022 om 09:34
Wat een te gekke middag, de kindjes vol spanning en eindelijk daar kwamen Sint en zijn pieten! Wat hebben jullie dit ontzettend goed en leuk gedaan. Super ontspannen en de kids vonden het fantastisch! Liefs van ons allemaal
Fam Rooselaar Fam Rooselaar uit Huizen schreef op 8 december 2022 om 13:23
Wat een feest was het zondag 4 dec bij ons thuis! Drie kids en een par volwassenen wachtend in spanning op wat komen ging! En daar stond u ineens, samen met drie pieten in de woonkamer! De kids waren er echt van onder de indruk! We hebben genoten van u en van uw pieten! Voor twee van de drie kids was het waarschijnlijk het laatste jaar maar wie weet kunt u volgend jaar iig nog 1 kindje verblijden met uw komst! Onwijs bedankt voor de fantastische service om ons toch nog ergens tussen te kunnen plaatsen in uw volle agenda!
Wil Velthuijsen-Wever Wil Velthuijsen-Wever uit Eemnes schreef op 7 december 2022 om 09:17
Wat een fantastisch bezoek leuke en lieve hulpsinterklaas en hele leuke pieten iedereen was enthousiast en blij verrast. Volgend jaar weer wat ons betreft.
Fam. Molenaar Fam. Molenaar uit Huizen schreef op 6 december 2022 om 19:41
We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Jong en oud hebben genoten 😀 Hartelijk dank en hopelijk tot volgend jaar!
Henny Splinter Henny Splinter uit Kortenhoef schreef op 6 december 2022 om 13:21
Het zoals voorgaande jaren het weer een succes dat de Sint en pieten op bezoek kwamen, al denken we wel dat dit t laatste jaar was daar de kleinkinderen er niet meer in geloven maar we hebben er alle jaren van genoten.hartelijk daarvoor.
Deborah Deborah uit Blaricum schreef op 6 december 2022 om 13:06
Lieve Sinterklaas & Pieten, Inmiddels komen jullie alweer een paar jaar bij ons langs. Het blijft een feestje en de kinderen en volwassenen genieten er zo van. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer. Veel liefs van de hele familie.
Alice Alice uit Naarden schreef op 6 december 2022 om 12:19
Wij kregen op 5 december Sint en de Pieten op bezoek. Wat een verrassing! Het was een groot succes en we kijken er met veel plezier op terug. Heel erg bedankt!
Elise van Es Elise van Es uit Blaricum schreef op 6 december 2022 om 11:26
Sinterklaas kwam langs met 3 pieten. Super leuke avond gehad. Hele leuke sinterklaas en lieve pieten. Ze namen hun tijd en hadden aandacht voor alle kindjes.
Van Rosmalen Van Rosmalen uit Bussum schreef op 6 december 2022 om 09:58
Het was heel erg leuk , de kindjes waren ontzettend blij. Sinterklaas en 3 Pieten. Ze namen de tijd en hadden veel plezier met de kindjes. Volgend jaar doen we het weer
voestalpine voestalpine uit Hilversum schreef op 2 december 2022 om 11:30
Sint en zijn pieten zijn bij ons geweest op 26 november 2022. Zij vonden het geen probleem om op de locomotief te staan, hadden alle aandacht voor de kinderen en dachten goed mee. hele leuke middag gehad. Dank jullie wel!
Maud Fontein Maud Fontein uit Oegstgeest schreef op 28 november 2022 om 09:47
Wij hadden als verrassing voor de jarige die 40 werd de Sint en pieten laten komen. Midden onder het damesdiner werd er luid op de ramen gebonkt en kwam de Sint met 4 pieten binnen. Wat deden ze het leuk! Met veel tijd en aandacht, goede humor en lekkere pepernoten maakten ze deze verrassing tot een top herinnering aan deze bijzondere avond! Dank!
Hans Harsevoort Hans Harsevoort uit Bussum schreef op 28 november 2022 om 04:23
Beste Sinterklaas en Pieten, Zaterdag 26 November heeft U en 2 Pieten een bezoek gebracht aan de Dennen in Bussum. Het was een geweldige happening voor jong en oud. De kinderen mochten om beurten bij Sinterklaas komen en de Pieten vermaakten de volle huiskamer. Ontzettend bedankt!
Kiki Kiki uit Huizen schreef op 21 november 2022 om 20:06
Het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten was een geweldige ervaring voor jong en oud. We hebben enorm genoten. Bedankt Sinterklaas en pieten
Jarige Job Jarige Job uit Bussum schreef op 21 november 2022 om 11:05
Wat een geweldige verrassing, Sinterklaas stond met 3 Pieten opeens voor de deur. Wat een gezelligheid, ik vierde mijn verjaardag voor de familie en opeens was er hoog bezoek. De kinderen vonden het geweldig, wat veel lekkere pepernoten, heerlijk gezongen en wat bleef Sint gezellig lang! Prachtige dag en nog nooit zo een bijzondere verjaardag gehad, een pluim voor dit bezoek.
Beheerdersantwoord van: sinterklaas
Dank je wel, ik zal het doorgeven aan het team. De foto's staan op de website. Groetjes, webpiet
Stichting Wensjes Almere Stichting Wensjes Almere uit Almere schreef op 6 december 2021 om 22:25
Wat een leuk sinterklaasfeest hebben wij gehad bij stichting Wensjes Almere! Sint en zijn pieten waren vrolijk, gezellig en hadden aandacht voor alle kinderen die er waren. Het was een topfeest en alles goed geregeld door jullie. Nogmaals hartelijk bedankt. Stichting Wensjes Almere
Hayte en Mirjam Hayte en Mirjam uit Hilversumse Meent schreef op 6 december 2021 om 19:07
Beste Sint en Pieten, de kinderen konden niet gelukkiger.. Wat was het gezellig en leuk.. Heerlijk dat jullie er waren.. Leuke contacten en grappige momenten.. Onbetaalbaar!