Gastenboek

Sinterklaas zou het erg leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat.

Eventuele foto’s kunnen gemaild worden naar: regelpiet@sintintgooi.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
aranka aranka uit hilversum schreef op 1 december 2019 om 17:22:
voor de 1ste keer via sint in het gooi en voor herhaling vatbaar onwijs bedankt voor de leuke avond de kinderen hebben genoten en waren intens gelukkig door jullie bezoek de pieten en sinterklaas deden het super leuk met de kinderen
Robin Robin schreef op 11 december 2018 om 18:57:
Erg leuke Sinterklaas en pieten! Goede improvisatie en alles goed geregeld 😉 Mijn nichtje Frederique vond het fantastisch en wij als familie ook. Voor iedereen een aanrader!
Tatjana Meijer Tatjana Meijer uit Bussum schreef op 7 december 2018 om 20:27:
Voor tweede maal bij ons thuis en wederom een succes! Heel veel dank voor de gezelligheid, de grappen en grollen, enthousiasme, maar ook tot in de puntjes goed georganiseerd qua tijd. Altijd zo knap dat Sint weet te vertellen wat ieder kindje heeft meegemaakt, geholpen natuurlijk door die goede Pieten!
Stephanie Kuijs Stephanie Kuijs uit Huizen schreef op 7 december 2018 om 15:24:
Op 5 december is Sint met Pieten bij ons thuis geweest. Het was hardstikke leuk gedaan en goed georganiseerd. Ook leuk dat er op straat nog even gezwaaid werd naar de buurkinderen. Bedankt en zeker tot ziens.
Kim Kim uit Bussum schreef op 7 december 2018 om 08:14:
Mijn dochter is op 2 december jarig en haar leukste verrassing was dat Sint en 2 Pieten haar kwamen feliciteren op haar partijtje. Heel veel dank voor dit feestelijke bezoek!!
Jessica Jessica uit Naarden schreef op 6 december 2018 om 21:56:
Mijn kinderen en hebben erg genoten van jullie bezoek lieve en leuke pieten en sint was ook geweldig het team heeft goed ingespeeld op het gezin. Het was echt een succes
Waldo Waldo uit Hilversum schreef op 5 december 2018 om 13:54:
Wat een eer dat Sinterklaas (met zijn Pieten) ook niet aan ons huisje voorbij ging. Hij wist veel en kon dat ook op een erg leuke manier inzetten. Een groot succes!
sinterklaas sinterklaas schreef op 3 december 2018 om 08:05:
Geachte Sinterklaas, Veel dank voor uw mooie bezoek gisteravond in Laren. Ook dank aan de zwarte Pieten. We wensen u nog veel plezier de aankomende dagen en kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groet, Oscar Hefting, namens Familie van den Honert
Kim Kim uit Hilversum schreef op 2 december 2018 om 20:30:
Wat een fijne pakjesmiddag hebben we gehad! En wat deden de Sint en de lieve Pieten het leuk! Mijn meisje was erg onder de indruk, maar zegt nu steeds ‘Ik mis Sinterklaas!’ Bedankt!
Richard Feenstra Richard Feenstra uit Naarden schreef op 25 november 2018 om 21:09:
Wat hebben we genoten van de Sint en zijn Pieten vanavond. Ontzettend veel lol en chemie tussen de Sint en zijn ‘staf’ en namen ruim de tijd voor ons. Kids hebben een super avond gehad en de ouders hebben ook erg genoten en gelachen! Complimenten, volgend jaar zeker weer!
Daphne Daphne uit Huizen schreef op 10 december 2017 om 19:11:
Dat was een gezellig huisbezoek van de Sint met zijn 2 pieten! Eerst even schrikken voor de kleine dame, maar gelukkig na het krijgen van een paar pepernoten het zingen van een liedje en een cadeautje wat ontdooit!
sinterklaas sinterklaas schreef op 6 december 2017 om 10:38:
Wat een leuke reactie van Ellen Verdam (Hoofdbeheerster van de WGH Hilversum/ Nederhorst) Ik zou graag Sint in 't Gooi heel erg willen bedanken namens WGH Hilversum/Nederhorst voor het schitterende Sint pak wat wij gedoneerd hebben gekregen. Het heeft ons en de gezinnen een onvergetelijke Sinterklaas bezorgd. Met name ook Jeroen Doorenspleet die voor mij erg zijn best heeft gedaan. Mijn dank is heel groot en ik ga hier heel zuinig mee zijn. Zo'n grote gift hebben wij in de jaren nog nooit gehad. DANK ,DANK ,DANK. uit de grond van mijn hart. Met vriendelijke groet Ellen Verdam ( Hoofdbeheerster van de WGH Hilversum/ Nederhorst .
sinterklaas sinterklaas schreef op 5 december 2017 om 08:10:
Een berichtje van de Fam Mulder: Hi Regelpiet! Wat was het een feest, dank jullie wel!! Vooraf vonden de kinderen het nog spannend maar zodra ze jullie vrolijke gezichten waren, was het 1 groot feest! Tot volgend jaar 🙂
sinterklaas sinterklaas schreef op 5 december 2017 om 08:05:
Zaterdag 2 december waren Sinterklaas en zwarte pieten bij ons thuis. Het was heel erg gezellig de kinderen waren blij en wij ook. Graag volgend jaar bezoek van Sint en Pieten. Bedankt. Joke Roelfs Janssen
Familie van den Brink Familie van den Brink uit Bussum schreef op 4 december 2017 om 21:22:
Precies zoals de afgesproken tijd kwam de Sint met zijn pieten bij ons binnen. En wat was dat leuk! Kindjes werden bij hem geroepen en mochten op schoot en op de foto. Gezellig kwamen de pieten er dan ook bij staan. Leuk gedaan met een beetje humor! Ook papa en mama werden dan ook even op schoot geroepen en zelfs opa! Er werd gezongen en voelde helemaal compleet dit sinterklaas feest! Leuke lieve pieten ook! Kindjes: dochter 4, zoon 1 en zelfs het kleine neefje van 8 maanden keken hun ogen uit met een glimlach en waren zeker onder de indruk! Dus geslaagd!
Trudi Trudi uit Hilversum schreef op 4 december 2017 om 10:34:
Sint en pieten waren wat laat door verkeer Daardoor maar 20 min bij ons Pieten waren leuk maar vonden Sint niet echt creatief Kinderen niet bij hem geroepen Las alleen wat voor uit de brief Kortom was leuk maar geen herhaling van deze sint
Admin-antwoord door: sinterklaas
Een bezoek van 20 minuten is normaal. Dit staat ook op de website. Regelpiet zal u nog een email sturen. Excuses dat het niet helemaal naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, WebPiet
Roberto Meijer Roberto Meijer uit HUIZEN schreef op 4 december 2017 om 10:29:
De Sint en de 2 Pieten deden het erg leuk. Ze namen rustig de tijd, geen gehaast. Pakjesavond was helemaal compleet zo.
Familie Mostertman Familie Mostertman uit Bussum schreef op 4 december 2017 om 09:38:
Wij vonden het superleuk dat jullie bij ons thuis waren met name de kids, de sint en z'n pieten waren heel vriendelijk. Leuke gesprekjes met de kids en ze mochten ook nog eens bij sint op schoot zitten en op de foto gaan.
Wendy Hoefnagels Wendy Hoefnagels uit Bussum schreef op 4 december 2017 om 09:20:
Afgelopen zaterdag 2 december 2017 hadden wij het genoegen dat de Sint en zijn 2 pieten bij ons op bezoek kwamen. Ze waren ontzettend gezellig, professioneel en met veel humor. Voor jong en oud een aanrader. Kinderen vonden het geweldig en de interactie met de kids was helemaal top!!! veel dank Sint en Pieten jullie hebben 7 kindjes heel blij gemaakt!!!
Antoinette Kroon Antoinette Kroon uit Blaricum schreef op 4 december 2017 om 09:14:
Zondag 3 december 2017 kwamen onverwachts de Sint en Pieten de cadeautjes voor onze kinderen langs brengen. De kinderen hadden dit niet verwacht en vonden het geweldig. Een ontspannen sfeer en zelfs de hond genoot van de vele pepernoten. Al met al een geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar.