Gastenboek

Sinterklaas zou het erg leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat.

Eventuele foto’s kunnen gemaild worden naar: regelpiet@sintintgooi.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Rianne Rianne uit Bussum schreef op 5 december 2021 om 21:40
Wat een feest! Sinterklaas en maar liefst 3 Pieten op bezoek voor onze zoon, dochter en neefjes. Sinterklaas nam uitgebreid de tijd om de kinderen toe te spreken, de Pieten deelden pepernoten uit en hadden ook veel aandacht voor de kindjes. Er werden zelfs cadeautjes uitgedeeld. Echt heel leuk gedaan, wij verheugen ons al op volgend jaar!
Jacques Zandstra Jacques Zandstra uit Hilversumse Meent schreef op 5 december 2021 om 15:14
Voor de derde keer bezoek gehad van deze Sinterklaas en zijn Pieten. Dat betekend natuurlijk dat we naar aanleiding van de vorige bezoekjes wij weer heel bij waren dat hij ook dit jaar weer kon komen om Cassidy te bezoeken
Ilona Ilona uit Hilversum schreef op 16 december 2019 om 08:50
Beste Sint en Pieten, wij hebben genoten, hartelijk dank. Onze kinderen vonden het een beetje spannend, maar dat hebben jullie super leuk opgelost. Wat ons betreft volgend jaar weer.
Born Born uit Blaricum schreef op 15 december 2019 om 15:18
Beste Sint en Pieten Wij hebben weer een fantastische middag gehad. Uw bezoek was top. Gezellig en goed aangepast aan de leeftijd van de kindjes. Volgend jaar weer graag.
Fam Smit Fam Smit uit Laren schreef op 14 december 2019 om 15:30
Het was inmiddels de 2e keer dat deze Sint en zijn 2 Pieten ons een bezoekje bracht. Superleuk en goed gedaan!!
Familie Pot Familie Pot uit Naarden schreef op 11 december 2019 om 22:18
Dit was de eerste keer dat we Sint en zn Pieten thuis op bezoek hadden. En wat deden ze het leuk!! We hebben allemaal ontzettend genoten!! Jullie zijn bij deze voor volgend jaar ook geboekt 😉. Bedankt!!
arnold arnold uit naarden-vesting schreef op 10 december 2019 om 09:51
Dit is het tweede jaar dat wij deze Sint en zijn zwarte Pieten op bezoek hebben gehad. En het was weer geweldig leuk ! De Sint en zijn Pieten zagen er geweldig uit, en Sint was heel leuk, en rustig, voor de kinderen. Maar ook voor de volwassenen. Wat ons betreft, gaan we hier nog jaren mee door.
Leny Leny uit Kortenhoef schreef op 10 december 2019 om 08:12
Hartelijk dank, Wij hebben genoten van Sint en zijn Pieten. Hadden niet verwacht dat ze zoveel tijd voor de kinderen zouden nemen. Heel fijn. Tot volgend jaar.
Daphne Daphne uit Huizen schreef op 6 december 2019 om 08:23
Wat een magische avond hebben wij gisteren gehad. Mooie statige sint en mooie pieten allen met fijne humor, dus ook leuk voor de volwassene die aanwezig waren! Namen de tijd voor foto's om de kinderen vast te houden noem maar op! Dus dank! Fijne terugreis en tot volgend jaar!
aranka aranka uit hilversum schreef op 1 december 2019 om 17:22
voor de 1ste keer via sint in het gooi en voor herhaling vatbaar onwijs bedankt voor de leuke avond de kinderen hebben genoten en waren intens gelukkig door jullie bezoek de pieten en sinterklaas deden het super leuk met de kinderen
Robin Robin schreef op 11 december 2018 om 18:57
Erg leuke Sinterklaas en pieten! Goede improvisatie en alles goed geregeld 😉 Mijn nichtje Frederique vond het fantastisch en wij als familie ook. Voor iedereen een aanrader!
Tatjana Meijer Tatjana Meijer uit Bussum schreef op 7 december 2018 om 20:27
Voor tweede maal bij ons thuis en wederom een succes! Heel veel dank voor de gezelligheid, de grappen en grollen, enthousiasme, maar ook tot in de puntjes goed georganiseerd qua tijd. Altijd zo knap dat Sint weet te vertellen wat ieder kindje heeft meegemaakt, geholpen natuurlijk door die goede Pieten!
Stephanie Kuijs Stephanie Kuijs uit Huizen schreef op 7 december 2018 om 15:24
Op 5 december is Sint met Pieten bij ons thuis geweest. Het was hardstikke leuk gedaan en goed georganiseerd. Ook leuk dat er op straat nog even gezwaaid werd naar de buurkinderen. Bedankt en zeker tot ziens.
Kim Kim uit Bussum schreef op 7 december 2018 om 08:14
Mijn dochter is op 2 december jarig en haar leukste verrassing was dat Sint en 2 Pieten haar kwamen feliciteren op haar partijtje. Heel veel dank voor dit feestelijke bezoek!!
Jessica Jessica uit Naarden schreef op 6 december 2018 om 21:56
Mijn kinderen en hebben erg genoten van jullie bezoek lieve en leuke pieten en sint was ook geweldig het team heeft goed ingespeeld op het gezin. Het was echt een succes
Waldo Waldo uit Hilversum schreef op 5 december 2018 om 13:54
Wat een eer dat Sinterklaas (met zijn Pieten) ook niet aan ons huisje voorbij ging. Hij wist veel en kon dat ook op een erg leuke manier inzetten. Een groot succes!
sinterklaas sinterklaas schreef op 3 december 2018 om 08:05
Geachte Sinterklaas, Veel dank voor uw mooie bezoek gisteravond in Laren. Ook dank aan de zwarte Pieten. We wensen u nog veel plezier de aankomende dagen en kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groet, Oscar Hefting, namens Familie van den Honert
Kim Kim uit Hilversum schreef op 2 december 2018 om 20:30
Wat een fijne pakjesmiddag hebben we gehad! En wat deden de Sint en de lieve Pieten het leuk! Mijn meisje was erg onder de indruk, maar zegt nu steeds ‘Ik mis Sinterklaas!’ Bedankt!
Richard Feenstra Richard Feenstra uit Naarden schreef op 25 november 2018 om 21:09
Wat hebben we genoten van de Sint en zijn Pieten vanavond. Ontzettend veel lol en chemie tussen de Sint en zijn ‘staf’ en namen ruim de tijd voor ons. Kids hebben een super avond gehad en de ouders hebben ook erg genoten en gelachen! Complimenten, volgend jaar zeker weer!
Daphne Daphne uit Huizen schreef op 10 december 2017 om 19:11
Dat was een gezellig huisbezoek van de Sint met zijn 2 pieten! Eerst even schrikken voor de kleine dame, maar gelukkig na het krijgen van een paar pepernoten het zingen van een liedje en een cadeautje wat ontdooit!