Sinterklaas

Graag stellen wij ons aan u voor:

Wij zijn al ruim 20 jaar een non-profit organisatie met een team van ca. tien enthousiaste vrijwilligers. Wij hebben geen commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oergezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. En dat is gegarandeerd ! De opbrengsten worden uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums, pruiken, strooigoed e.d. Wij zijn in ‘t Gooi niet alleen te boeken voor gezinnen maar ook voor bedrijven, verenigingen en instellingen. Maar reserveer snel want vol=vol! Enne… Sint en Piet drinken natuurlijk geen alcohol als ze op visite zijn!

Hoe kunt u Sinterklaas boeken ?

U kunt ons enthousiaste Sinterklaas team in ‘t Gooi (Hilversum, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum en Naarden) heel makkelijk reserveren en boeken via de contactpagina vanaf september.
Zodra wij uw mail (regelpiet@sintintgooi.nl) (of telefoontje 06 272 40 961) hebben gehad, nemen wij contact met u op voor de nadere details.

Wat zijn de prijzen?

Voor een Sinterklaas en Zwarte Piet huisbezoek van 20 tot 25 minuten vragen wij 60 euro. Dit tarief is incl. reiskosten en voldoende strooigoed. Voor school- en bedrijfsbezoeken gelden andere tarieven, deze zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Ieder Sinterklaasfeest is weer anders. Door van te voren even uw wensen door te nemen kunnen we u een gerichte prijs geven. Wij hebben geen commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oergezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. En dat is gegarandeerd ! De opbrengsten worden dan ook uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums, pruiken, strooigoed e.d. Sint op bezoek in ‘t Gooi: Hilversum, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Naarden. Met een Sint en Piet bezoek maken wij uw Sinterklaasfeest nog leuker! Jaar in, jaar uit komen wij al in alle dorpen in ‘t Gooi en inmiddels weten we daar de weg goed te vinden. We hebben met onze hilarische Sint-bezoeken al heel wat kinderen een onvergetelijke avond bezorgd. Maar ook de volwassenen zijn altijd erg onder de indruk… 😉 Soms komen wij ook weleens naar Almere. Neem even contact op met de Regel Piet en vraag naar de mogelijkheden!

Deze Sint gaat pas 7 december terug naar Spanje!

Omdat er veel vraag is naar 6 & 7 december gaat deze Sint wat later terug naar Spanje. Boeken kan t/m 7 december. Bel of mail de Regelpiet en vraag naar de mogelijkheden. (regelpiet@sintintgooi.nl of 06 272 40 961)

-Op 5 december zijn er nog enkele huisbezoeken beschikbaar in Naarden en Bussum-

Hulp Sinten en Pieten gezocht

Omdat Sinterklaas het altijd zo druk heeft kan hij nog best wat hulp gebruiken! Heb je interesse om in een Sinterklaasteam te spelen? Mail dan even de Regel Piet. Je moet wel boven de 18 zijn.