Sinterklaas

Graag stellen wij ons aan u voor:

Wij zijn al ruim 20 jaar een non-profit organisatie met een team van ca. tien enthousiaste vrijwilligers. Wij hebben geen commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oergezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. En dat is gegarandeerd! De opbrengsten worden uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums, pruiken, strooigoed e.d. Wij zijn in ‘t Gooi niet alleen te boeken voor gezinnen maar ook voor bedrijven, verenigingen en instellingen. Maar reserveer snel want vol=vol! Enne… Sint & Piet drinken natuurlijk geen alcohol als ze op visite zijn!

Hoe kunt u Sinterklaas boeken?

U kunt ons enthousiaste Sinterklaas team in ‘t Gooi (Hilversum, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum en Naarden) heel makkelijk reserveren en boeken via de contactpagina vanaf september.
Zodra wij uw mail (regelpiet@sintintgooi.nl) (of telefoontje 06 829 014 64) hebben gehad, nemen wij contact met u op voor de nadere details.

Wat zijn de prijzen?

Voor een Sint & Piet huisbezoek van 20 tot 25 minuten vragen wij 60 euro. Dit tarief is incl. reiskosten en voldoende strooigoed. Voor school- en bedrijfsbezoeken gelden andere tarieven, deze zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Ieder Sinterklaasfeest is weer anders. Door van te voren even uw wensen door te nemen kunnen we u een gerichte prijs geven. Wij hebben geen commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oergezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. En dat is gegarandeerd! De opbrengsten worden dan ook uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums, pruiken, strooigoed e.d. Sint op bezoek in ‘t Gooi: Hilversum, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Naarden. Met een Sint & Piet bezoek maken wij uw Sinterklaasfeest nog leuker! Jaar in, jaar uit komen wij al in alle dorpen in ‘t Gooi en inmiddels weten we daar de weg goed te vinden. We hebben met onze hilarische Sint-bezoeken al heel wat kinderen een onvergetelijke avond bezorgd. Maar ook de volwassenen zijn altijd erg onder de indruk… 😉 Soms komen wij ook wel eens naar Almere. Neem even contact op met de Regel Piet en vraag naar de mogelijkheden!

Hulp Sinten en Pieten gezocht

Omdat Sinterklaas het altijd zo druk heeft kan hij nog best wat hulp gebruiken! Heb je interesse om in een Sinterklaasteam te spelen? Mail dan even de Regel Piet. Je moet wel boven de 18 zijn.