Sinterklaas

Graag stellen wij ons aan u voor:

Wij zijn al bijna 30 jaar een non-profit organisatie met een team van ca. tien enthousiaste vrijwilligers. Wij hebben geen commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oergezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. En dat is gegarandeerd! De opbrengsten worden uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums, pruiken, strooigoed e.d. Wij zijn in ’t Gooi niet alleen te boeken voor gezinnen maar ook voor bedrijven, verenigingen en instellingen. Maar reserveer snel want vol=vol! Enne… Sint & Roetveegpiet drinken natuurlijk geen alcohol als ze op visite zijn!

Hoe kunt u Sinterklaas boeken?

U kunt ons enthousiaste Sinterklaasteam in ’t Gooi (alléén Naarden, Bussum en Hilversumse Meent) heel makkelijk reserveren en boeken via de contactpagina vanaf september.
Zodra wij uw mail naar regelpiet@sintintgooi.nl of per sms, Whatsapp, Telegram, Signal naar 06 829 014 64 hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor de nadere details.

Wat zijn de prijzen?

Voor een Sint & Roetveegpiet huisbezoek van 20 minuten vragen wij 70 euro. Dit tarief is voor maximaal 3 kindjes, incl. reiskosten en voldoende strooigoed. Heeft u meer dan 3 kindjes dan is het raadzaam om een dubbele boeking van totaal 40 minuten te doen voor 125 euro.

Voor school- en bedrijfsbezoeken gelden andere tarieven, deze zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Ieder Sinterklaasfeest is weer anders. Door van te voren even uw wensen door te nemen kunnen we u een gerichte prijs geven.  Met een Sint & Roetveegpiet bezoek maken wij uw Sinterklaasfeest nog leuker! Jaar in, jaar uit komen wij al in Naarden, Bussum en Hilversumse Meent en inmiddels weten we daar de weg goed te vinden. We hebben met onze hilarische Sint-bezoeken al heel wat kinderen een onvergetelijke avond bezorgd. Maar ook de volwassenen zijn altijd erg onder de indruk… 😉 Neem even contact op met de Regelpiet en vraag naar de mogelijkheden!

Hulpsinten en Roetveegpieten gezocht

Omdat Sinterklaas het altijd zo druk heeft kan hij nog best wat hulp gebruiken! Heb je interesse om in een Sinterklaasteam te spelen? Mail dan even de Regelpiet. Je moet wel boven de 18 zijn.